19467713_10154728346022205_2050357142235970753_o

Jūsų geriausia draugė, sesuo ar giminaitė paprašė būti pamerge savo vestuvėse? Ir davė laisvę dėvėti tokią suknelę kokią tik norite? Tokiu, atveju Jums išties pasisekė, kadangi šiais, 2017 – taisiais metais, dizaineriai tikrai turi ką pasiūlyti pamergėms. Stilingi kombinezonai, dviejų dalių suknelės, aukso ir rožiniai žvyneliai, tiulis… Šio sezono tendencijos patenkins net ir išrankiausios pamergės skonį. Mes tuo net neabejojame. Jeigu norite sužinoti, ką turėtumėte vilkėti einant į minėtas draugės,sesers ar giminaitės vestuves, siūlome nerti su mumis į 2017 – tųjų metų pamergių suknelių tendencijų apžvalgą.

Gėlėti raštai

1

Gėlės, tikriausiai yra ta tendencija, kuri metais iš metų yra mėgiama ir matoma daugelyje vestuvių tiek viešnių, tiek pamergių pasirinkime. Šį sezoną gėlių raštai taip pat yra viena karščiausių tendencijų ir turėtų žydėti ant Jūsų suknelės. Nesvarbu ar tai bus gėlėta suknelė, ar suknelė su gėlių papuošimais, ar tiesiog vienos gėlės antspaudas. Trumpa ar kelius siekianti suknelė su gėlių raštais bus tobulas pasirinkimas vestuvėms dienos metu, na o gėlėta, žemę siekianti suknelė puikiai tiks vestuvių vakarui.

Permatomi audiniai

2

Permatomi audiniai tikriausiai dar niekad nebuvo tokie populiarūs. Vestuvinių suknelių kolekcijose permatomas tiulis šluojasi pergales, taip įsiliedamas ir į proginių, vakarinių ar pamergių suknelių gretas. Suknelės su permatomais audiniais yra tobulas pasirinkimas toms, kuriose vestuvėse nenori per daug apsinuoginti, tačiau lygiai taip pat nenori paskęsti gausybėje medžiagos. Permatomi audiniai, tokie kaip tiulis ar tinklinė medžiaga dažniausiai yra naudojama dekoltė ar nugaros srityje, kas suteikia subtilaus seksualumo. Tokio tipo suknelės taip pat yra puikus pasirinkimas, jeigu ceremonija vyksta bažnyčioje, kuomet apranga turėtų būti subtilesnė ir konservatyvesnė.

Rožiniai auksiniai žvyneliai

3

Metallics atspalviai jau keletą metų buvo ypač populiarūs vestuvinių spalvų paletėse, paskutinis atspalvis, kurį privalu pridėti prie šios kompanijos, yra rožinis aukso. Rožiniais auksiniais žvyneliais puoštos suknelės šį sezoną yra išties ant bangos ir jos gali turėti ne tik keletą tokių detalių ar būti dalinai blizgios, tačiau Jūs drąsiai galite rinktis ir suknelę, kuri nuo galvos iki kojų yra nuklota blizgiais rožiniais aukso žvyneliais. Tokia suknelė bus puikus pasirinkimas, jeigu kvietime yra nurodytas Black-Tie aprangos kodas arba, jeigu Jūs ieškote suknelės tinkamos vestuvių vakarui.

Dviejų dalių suknelės

4

Dviejų dalių suknelės yra vienareikšmiškai šio sezono hitas. Tikriausiai kiekvieno dizainerio kolekcijoje rasime nors vieną dviejų dalių suknelę. Tokios dviejų dalių sukenlės yra nepaprastai geras pasirinkimas, kadangi suknelę galima susikombinuoti net ir pačiai. Jeigu radote suknelę, kurios sijonas nuostabiai pūstas, tačiau iškirptė visiškai ne Jūsų skonio, renkantis atskiros suknelės dizainą tokių bėdų kilti neturėtų. Taip pat renkantis atskirą suknelę Jūs galite perteikti keletą stilių, suderinti keletą visiškai skirtingų spalvų ir tuo pačiu atrodyti ne tik patogiai, tačiau ir nepaprastai stilingai bei originaliai.

Kombinezonai

5

Nuotakos, kurios organizuoja mažiau formalias vestuves, tikrai apsidžiaugs pamačiusio savo pamerges pasipuošusias kombinezonais. Kombinezonai gali būti įvairiausių audinių bei spalvų, todėl tikrai rasite tokį kokio ieškote. Jie gali būti ir ypač formalūs kostiumo tipo, ir ypač puošnūs neatsiliekantys nuo elegantiškų suknelių ar mažiau įpareigojantys, stilingi, lengvo audinio. Kombinezono vestuvėms tikrai nepuola rinktis kas antra pamergė, tačiau ta kuri mėgsta originalumą bei vertina patogumą, kombinezono kandidatūrą tikrai apsvarstys. Tai puiki galimybė susikurti savitą stilių ir išreikšti individualumą.

Rankovės

6

Suknelės su rankovėmis šį sezoną taip pat yra ypač populiarios. Šiuo atveju rankovės gali būti ypač įvairios. Trumpos, plazdančios, ilgos, nėriniuotos, puoštos Svarovski kristalais, siūviniais ar akmenėliais ir karoliukais. Vienas dalykas, kurį  turėtumėte apsvarstyti, tai kiek judėjimo teks Jūsų rankoms. Jeigu turėsite mėtyti gėlių žiedlapius, leisti į oras žibintus, šokti ar visaip kitaip judinti rankas, pagalvokite ar plazdančios rankovės Jums netrukdys viso to daryti? Jeigu galvojate, jog ilgos ar plazdančios rankovės gali Jums trukdyti, verčiau rinkitės kažką labiau prigludusio. Vestuvėms vasarą pirmenybę teikite trumpoms, laisvesnio stiliaus rankovėms.