rozine sukneleNuo nuostabiausių tiulio sijonų iki romantiškai apnuogintų pečių, siūlome Jums pažvelgti kokios 2015 metų vestuvinių suknelių tendencijos pas mus atkeliavo tiesiai nuo podiumų.

Tendencija: apnuoginti pečiai.
Romantiškos ir nesenstančios, suknelės su apnuogintais pečiais 2015 metais yra viena karščiausių mados tendencijų demonstruojamų ant podiumo. Daugybė dizainerių pečius apnuogino savaip: vieni jų pasirinko apnuoginti vieną petį, kiti palikti trumpas nuleistas rankoves, treti rankas papuošė permatomu tiuliu ar delikačiomis nėrinių aplikacijomis.

Tendencija: naujos spalvos.
Ate, ate balta spalva! Melsvi, pilki ir netgi žalsvi (mėtos) atspalviai šiais metais puikuojasi pavasario vestuvinių suknelių kolekcijose. Dizaineriai drąsiai žaidžia spalvų palete ir įneša į savo kolekcijas žaismingumo bei kitoniškumo.

Tendencija: tiulio sijonai.
Nuo lengvų lyg oras iki gėlių motyvais puoštų tiulio sijonų – tai į Olimpo kalną užkopęs audinys šiais metais. Pavasario kolekcijose pamatysite daug tiulio. Iš gausių tiulio sluoksnių siūti sijonai, drapiruotas tiulis, tiulio klostė ar tiulis dekoruotas gėlių motyvais – tai viena karščiausių 2015 metų pavasario tendencijų.

vestuvine sukneleTendencija: apsiaustai/švarkeliai
Nesvarbu ar nuotaka norį kažką paslėpti ar pridėti daugiau dramos prie savo išvaizdos kuomet žengs link altoriaus, vestuviniai lengvi apsiaustai bei švarkeliai puikiai tik nuotakoms, kurios nenori atsilikti nuo madų.

Tendencija: kaklo puošyba.
Tokia tendencija puikiai tiks nuotakoms, kurios nori atrodyti lyg karalienės, kurios puošdavosi suknelėmis su “aukštu” kaklu. Ši tendencija pasižymi aukštomis kaklo linijomis, kurios puoštos įvairiais elementais – nėrinių aplikacijomis, gėlių motyvais, karoliukais ar žiedais.

Tendencija: 30 – tųjų spindesys.
Grakštumas ir spindesys šiais metais labai mėgiamas tarp dizainerių, toks įvaizdis suteikia nuostabų elegancijos prieskonį. Prigludusios plonos suknelės iš delikataus audinio su permatomomis bei blizgiomis detalėmis – tai dar viena 2015 metų pavasario tendencija.

Tendencija: paplūdimio nuotaka.
Nesvarbu ar Jūs ruošiatės tuoktis paplūdimyje ar ne, tačiau ši tendencija Jums tikrai patiks. Daug subtiliai apnuoginto kūno, kurį dengia delikatūs nėriniai, plazdantys vėjyje. Permatomas tiulis arba suknelė iš dviejų dalių subtiliai apnuoginančios pilvuką, mini suknelės atidengančios kojas ir minkštas šilkas glostantis odą – štai tokia nepakartojama ši tendencija 2015 metų pavasarį buvo pastebėta ant podiumo.