vestuvine suknele2014 metų vestuvinių suknelių tendencijos

2013-ieji metai jau eina į pabaigą, taigi,  jei planuojate savo vestuves 2014-aisiais, jau laikas būtų pasižvalgyti, kokios mados tendencijos vyraus. 2013 metais vyravo A silueto , undinėlės tipo suknelės, nėriniai, raudona ir žydra spalvos, trumpus, atvira nugara suknelės. Įdomu, ar ateinančiais metais mados tendencijos smarkiai pakis?

Suknelių ilgis

2014-aisiais vis dar bus madingos trumpos vestuvinės suknelės, kurios paskutiniu metu smarkiai išpopuliarėjo. Tikrai nemažai nuotakų teigia, kad trumpas sukneles renkasi dėl to, kad su jomis jaučiasi patogiau, nereikia jaudintis, kad netyčia  kas nors užmins ant suknelės apačios, taip pat galima parodyti ir savo dailias kojas. Kai kurios nuotakos pasirenka ir tokias sukneles, kurių sijonas nusisega, ir po oficialiosios vestuvių dalies galima nevaržomai šokti iki pat paryčių.

Spalvos

Seniau buvo manoma, kas savo vestuvių dienai tiesiog būtina pasirinkti baltą suknelę, tačiau šiandien tokia taisyklė jau nebegalioja.  2014-aisiais nesuklysite pasirinkdamos žydrą, šviesiai violetinę, mėtų, pilką, smėlio, oranžinę ar mėlyną vestuvinę suknelę. Nebijokite nustebinti!

2014-aisiais taip pat galite rinktis klasikinį juodos-baltos spalvų derinį. Bus madingos baltos vestuvinės suknelės, dekoruotos juodomis detalėmis. Taip pat galite pasiieškoti ir juodos spalvos aksesuarų (skrybėlaitės, pirštinaičių, koljė ir t.t.)

Filmai…

Po filmo „Didysis Getsbis” (The Great Gatsby) išleidimo, papūtė nauji mados vėjai – bus madingos 1920-ųjųvestuvinės suknelės, kurios iki šiol nebuvo sulaukusios tokio susidomėjimo.

Nuoga nugara

Kaip ir 2013-aisiais, ateinančiais metais vis dar bus madingos vestuvinės suknelės nuoga nugara – tai tikrai spinduliuoja elegancija ir moteriškumu, taigi, nieko nuostabaus, kad tokio tipo suknelės vis dar bus madingos.

Siluetai

2014-aisiais A silueto suknelės nebesulauks tokio didelio dėmesio, tačiau undinėlės tipo suknelė vis dar bus gana populiari. Trumpos aptemptos suknelės bus taip pat vienos madingiausių.

Detalės

Nėriniai vis dar išlieka vienu svarbiausiu akcentu. Suknelių nugaras ar rankoves vis dar dengs tiulis, gipiūras ar smulkus tinklelis.  Kaip jau minėta, neprašausite, pasirinkdamos juodos spalvos detales, kurias galėsite derinti prie snieo baltumo suknelės.

Aksesuarai

Jei svarstote, kokį galvos aksesuarą rinktis, nesuklysite įsigydamos segę, dekoruotą plunksnomis ar karoliukais, metalinį augalinių motyvų lankelį, hipių stiliaus galvos juostelę arba vualį iš reto tinklelio.

Taigi, nors kai kas vis dar bus madinga, kaip ir šiemet, tačiau mados industrijoje pastebima naujų vėjų. Tikėtina, kad šiemet vestuvinės bus dar spalvingesnės ir spinduliuos originalumu.