SANTA salonas, jau ne vienerius metus išsiskiria kaip salonas, kuriame apsilanko ypatingai daug nuotakų ir moterų ieškančių išskirtinių, aukščiausios kokybės vestuvinių, vakarinių bei proginių suknelių. To pasekoje, atsižvelgiant į savo klienčių norus ir poreikius, nuolatos ieškome galimybių praplėsti bei papildyti savo asortimentą. Šį kartą į saloną SANTA šventės atėjo kiek anksčiau, o jas atnešė naujas prekinis ženklas iš Ispanijos “Daria Karlozi”! Tai visiškai kitos koncepcijos vestuvinės ir vakarinės suknelės, kurios leis SANTA salono klientėms rasti išskirtinio grožio ir dizaino, visame pasaulyje žinomo “Daria Karlozi” prekinio ženklo šedevrų.

Ispanijos vestuvinių suknelių prekinis ženklas „Daria Karlozi” išsiskiria savo gaminių kokybe ir išskirtiniu stiliumi. Šio prekinio ženklo modelių įvairovę, natūralius audinius, rankų darbo detales ir siuvinėjimus, bei geriausius nėrinius įvertino ir didmeniniai klientai, tokie kaip: vestuvinių suknelių salonai, vestuvių ir kitų renginių agentūros, vestuvinių ir vakarinių drabužių parduotuvių savininkai.

Stebint ir vertinant kruopščias ir atsakingas paieškas į kurias leidžiasi nuotaka ieškanti savo vestuvinės suknelės, „Daria Karlozi” prekinis ženklas atkreipia dėmesį į skirtingus moterų figūrų tipus, jų privalumus ir trūkumus, skonį ir mados tendencijas, ko pasekoje stengiamasi pateikti kuo įvairesnį vestuvinių suknelių asortimentą. Kuomet nuotaka ieško kažko išskirtinio, originalaus ir nekasdieniško – „Daria Karlozi” ateina į pagalbą.

Reguliarus lankymasis įvairiose Europos šalyse, vestuvinių ir vakarinių suknelių pristatymuose ir buvimas jų dalimis leidžia nuolat mokytis, tobulėti ir semtis žinių iš visame pasaulyje pirmaujančių prekinių ženklų. Tokios patirtys ir nuolatinis žinių gilinimas leidžia sukurti unikalias ir įsimintinas kolekcijas. „Daria Karlozi” vardas pamažu tapo žinomas visame pasaulyje. Šis prekinis ženklas gali pasigirti nuotakomis ne tik iš Ispanijos, tačiau taip pat ir iš Italijos, Prancūzijos, Amerikos, Rusijos, Baltijos šalių ar net Afrikos.

Be išskirtinio dizaino „Daria Karlozi“ vestuvinių suknelių, į saloną SANTA atkeliavo ir keletas kvapą gniaužiančių, efektingų vakarinių suknelių, kuriomis jau dabar gali puoštis visos Lietuvos, ir ne tik, viešnios.

Suknelės iš „Daria Karlozi” kolekcijos tarsi svajonės išsipildymas!

„Daria Karlozi“ vestuvinės suknelės

„Daria Karlozi“ vakarinės suknelės