pusta vestuvine sukneleMaggie Soterro yra vienas iš labiausiai pripažintų ir daugiausia vestuvių srityje gavusių apdovanojimų prekinis ženklas. Maggie Soterro savo veiklą pradėjo 1997 metais. Šios suknelės  išsiskiria nepriekaištingu stiliumi už priimtiną kainą. 2010 metais gavo DEBI HALL OF FAME naujoko vardą. Taip pat, Maggie Soterro stiliaus namai gavo nemažai apdovanojimų vestuvių pramonės srityje: 6 DEBI apdovanojimai, 9 DESERT ROSES apdovanojimai, 2 DIVA apdovanojimai, 3 DALLAS ROSES apdovanojimai, THE UK BRIDAL BUYERS apdovanojimas, GERIAUSIOS VESTUVINĖS SUKNELĖS IDĖJOS apdovanojimas, GERIAUSIO VESTUVINIŲ SUKNELIŲ GAMINTOJO apdovanojimas, VESTUVINIŲ SUKNELIŲ ASOCIACIJOS apdovanojimas, taip pat daug kitų apdovanojimų bei nominacijų.

Su dizaino studijomis Sidnėjuje, Australijoje  bei Solt Leik Sityje, Jutoje, kuriami patys gražiausi raštai su meniškumo prieskoniu bei alsuoja tarptautiniu skoniu. Maggie suknelės ne tik novatoriško dizaino patirtis, tačiau ir prabangūs audiniai, Swarovski kristalai, rankomis siuvami pagražinimai, kurie garsėja kaip „Maggie magija“. Ypač koncentruojamasi į rezultatą, kelis kartus kruopščiai tikrinamas suknelės dizaino maketas bei visų detalių atitikimas.

2010 metais spalį Maggie Soterro stiliaus namai buvo nominuoti DEBI apdovanojimuose kaip „Išskirtinio meistriškumo vestuvių pramonės dizaineriai“ bei gavo daugybę kitų nominacijų.

Kompanijos misija

Paversti svajones realybe, kad kiekviena Maggie Sottero nuotaika gautų novatoriškumą, kokybę bei geriausią vestuvinės suknelės pasirinkimą.

Apie Soterro ir Midgley

Po daugybės apdovanojimų Sidnėjuje ir Solt Leik Sityje Maggie Sottero pribloškė kitus vestuvinių suknelių prekinius ženklus, gimė tandemas – Soterro ir Midgley. Šiuo metu jau bendradarbiaujantys aštuntą sezoną. Sottero ir Midgley kolekcijos atspindi keleto kartų dizainerių talentą su Maggie Soterro šeimos palikimu. Jų kūriniai išskirtiniai – diktuoja tarptautinius standartus, stilius pasižymintis įvairiais raštais bei geru meno skoniu. Sottero ir Midgley kūriniai pasiūti itin meistriškai, naudojant prabangius audinius, juos dabinant Swarovski kristalais. Rankomis siuvami papuošimai bei itin skrupulingas dėmesys kiekvienam darbui bei kiekvienai detalei.

Kiekviena nuotaka tampa itin unikalia, kuri pasidabina Sottero ir Migley suknele, nes kiekvienas kūrinys pačių geriausių dizainerių rezultatas.

Sottero ir Midgley: Unikalu lyg nuotaika, kuriai tai skirta

Apie Sottero ir Midgley 2014 metų pavasario kolekciją

Kolekcija turtinga ir prabangi, Sottero ir Midgley kolekciją įkvėpė Art Deco eros drama, kuri pasižymi legendiniu meniškumu. Ši kolekcija skirta išskirtinėms nuotakoms, kurios nori būti ypač efektingos.

Perlai ir unikalūs papuošimai suknelės stilių padaro ypač sudėtingu ir nepakartojamu. Stulbinantys siuvinėjimai, prabangūs karoliukai bei raštai pateikiami kontrastingomis spalvomis. Įspūdingos iškirptės priekyje ir ant nugaros, specialiai naudojami peršviečiantys audiniai, įvairūs raišteliai, satinas, nėriniai, tiulis, organza ir šifono šviesių atspalvių spalvos. Sottero ir Midgley 2014 metų pavasario kolekcija nuotaką  gražina į retro stilių, tačiau pagardina šiuolaikinės prabangos prieskoniu.